CNC kabinet

CAD/CAM programiranje KUMA

Nastava na platformi za elektronsko učenje

POLITEHNIKA – škola za nove tehnologije početkom ove godine omogućila je uslove za savremeno odvijanje nastave putem Interneta. Za tu namenu konfigurisana je i na Internetu postavljena Moodle platforma za elektronsko učenje na daljinu. Pristupanje ovoj platformi vrši se posetom E-adrese www.e-skola.edu.rs.

Jedan od kurseva na školskoj platformi za E-učenje na daljinu je i kurs u vezi predmeta Projektovanje tehnoloških sistema za 3. razred Tehničara za kompjutersko upravljanje.

Na snimku ispod ovog teksta prikazan je sadržaj kursa na današnji dan. Vide se tematske celine i naslovi lekcija, kao i sadržaj pojedinih lekcija. Kurs nije završen, sadržaji se uređuju i dodaje svake nedelje. Obzirom da je kursu nemoguće pristupiti bez korisničkog imena i lozinke, ovaj snimak predstavlja jedinstvenu priliku da se „zaviri“ unutar kursa.

Pored predstavljenog kursa na platformi za E-učenje postoje i mnogobrojni drugi kursevi iz različitih oblasti. Iskustva i impresija učenika, koji koriste nastavne materijale u ovom obliku, i njihovih roditelja su jako pozitivna. To nam daje snagu da na ovaj način nastavimo i učenicima ponudimo za njih prihvatljive nastavne sadržaje.

Advertisements

12. novembra 2012. - Posted by | O školi

Nema komentara.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: